Flyer_De_Liefde_van_mijn_hart_-_voorkant.jpg

Een internationale tentoonstelling komt naar Leiden die eerder in Dublin te zien was bij de World Meeting of Families. Schitterende foto's en indrukwekkende teksten verhelderen de situatie waarin echtparen en gezinnen zich bevinden. Wat betekent het huwelijk daarin? Wat is de rol van onze eigen beperkingen en onze relatie met het Mysterie? Met bijdragen uit Amoris Laetitia van paus Franciscus en het boek Disarming Beauty ('Ontwapenende Schoonheid') van Julián Carrón.

In eerste instantie zou de tentoonstelling in maart plaatsvinden, maar werd uitgesteld vanwege de verspreiding van het coronavirus.

Flyer_De_Liefde_van_mijn_hart_-_achterkant.jpgOpening

18 september 20.00 uur in de Sint Josephkerk aan de Herensingel 3. Inleiding door Michiel Peeters en met een getuigenis van een echtpaar. Peeters studeerde in Leiden, is studentenpastor bij de Maranathakerk in Tilburg en betrokken katholieke lekenbeweging Gemeenschap en Bevrijding.

Aanmelding voor de opening graag via dit formulier.
In het gebouw wordt 1,5 m gehouden.

Tentoonstelling

19-20 en 27 september 13.00‐15.00 uur
03-04 en 11 oktober 13.00-15.00 uur


 

De tentoonstelling staat in de Sint Josephkerk, aan de Herensingel 3. Er zijn vrijwillige gidsen aanwezig voor een inleiding. Toegang is gratis.

Informatie

Mail: info@stjosephleiden.nl
Tel.: 06 - 43610782